L. J. Wesley: O.N.S.

L. J. Wesley: O.N.S. 

Saját fotó


Így kell egy nap alatt három könyvet befejezni. És igen, ebből kettőt aznap is kezdtem el.

L.J., nem is igazán ragoznám ezt a dolgot. Ismét sikerült valami rendkívül szórakoztató sztorit elém tenned. Az O.N.S. egy igazán pörgős, lendületes és nem kispályás történet volt. A tőled megszokott hangulat és stílus garantált. Emma amolyan igazán ljwesleysen laza, kicsapongó, mégis elgondolkodtató figura. A könyvecske rövidsége ellenére komoly mondanivalóval és tartalommal. Pedig a kötetlensége azt hiteti el az olvasóval, hogy egy laza flörtöt kap csupán, de a végén mégis rádöbben, hogy sokkal több van benne, mint az kívülről látszik. Pont, mint mindannyiunkban. Sokkal több, mint elsőre gondolnánk. 

Sokszor megakadályoz bennünket a belénk ültetett félelmünk. Legtöbbször olyan dolgokban horgonyoz le minket, amik másoknak magától értetődőek, vagy szívünk titkolt vágyának alapjai. Pedig mennyire egyszerű módja is lehetne továbblépni, megtenni valamit, vagy csak fellélegezni valamiből, ha éreznénk magunkban az erőt a saját félelmünk ellen. Azt az erőt, ami egyébként bennünk van. Csak használni kellene. Hát igen, egy dolog egészen biztos: a jövőnk, a boldogulásunk és a boldogságunk csakis rajtunk múlik. 

És, ha már itt tartunk, ha minderre egy olyan történet nyitja fel a szemünket, ami ennyire szórakoztató, megnevettet és végeláthatatlan mosolyt varázsol az arcunkra, az már csak jó lehet. :)

Szívből ajánlom ezt könyvet mindenkinek, aki könnyed szórakozásra vágyik. Egyszerű nevetésre, laza flörtre, vagy egyéjszakás kalandra... ^^

L.J., te semmit sem változtál. Ne is tedd! ;)

Köszönöm.


Én és a könyv

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A. Zavarelli: Reaper – Kaszás

Corinne Michaels – Melanie Harlow: Maradj közel

T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül