Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább


 Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább 

könyvborító


Aranyos történet. Tetszett, hogy nem volt az a veszettül nagy huzavona. Persze volt egy pici dráma, egy cseppnyi akarlakismegnemisérdemellekmeg, de összességében ez egy kedves, romantikus, szerelmes és boldog történet volt pont eléggé megfűszerezve. Nagyon szerettem Margot egyéniségét. Emberközeli volt, pozitív, szeretettel teli és élénk. Tökéletesen illett a farmvilágba tagadhatatlan városilány mivolta ellenére. 

Ez egy jó könyv. Tökéletes választás, pont erre volt szükségem. 

Ha kikapcsolódásra vágyik valaki, valami igazán élvezhető, de semmiképp sem világmegváltó történet formájában, akkor a Mindig van tovább pontosan ilyen. 

És! Ne hanyagoljuk el azt a tényt sem, hogy a pasi lelki szemeim előtt igencsak agyeldobós külsővel rendelkezik. Ráadásul izmos, erős veterán katona, aki a saját farmján dolgozik és edzi az egyébként csodás testét. A lelkét Margot már kezelésbe vette ugyan, de sebaj! Megelégszem azzal, ha legeltethetem olykor-olykor a szemem rajta. 

Ez jutott nekünk, olvasóknak. A főnyereményt mindig a női főszereplő kapja meg. Nekünk meg marad a szép kilátás... hm... azért nem panaszkodom! ;) 


Köszönöm.


Én és a könyv

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A. Zavarelli: Reaper – Kaszás

Corinne Michaels – Melanie Harlow: Maradj közel

T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül