J. R. Ward: A bourbon királyai


 J. R. Ward: A bourbon királyai

könyvborító


Nem véletlenül mondják, hogy az alkohol öl, butít és nyomorba dönt. XD

Ward tényleg egy sokszínű egyéniség. Ez a könyv egy igazi, hamisítatlan családregény volt minden hozzávalójával együtt. A felső tízezer élete, a szakadék, ami elválaszt tőle minket, botrány, titkok, rejtélyek és mérhetetlenül sok dráma, szerelem, csalódás, na meg persze félreértés és kicsinyes (vagy nem is annyira kicsinyes) bosszú.

Egy lendületes és tényleg minden pillanatban izgalmas történetet kaptam, amit  nagyon élveztem. Annak ellenére mondom ezt, hogy az utóbbi időben komoly időválságban szenvedek. Bár, ha jobban belegondolok, nem is igazán annak ellenére, hanem pont ezért. Igazi kikapcsolódás volt a kezembe venni azon a néhány lopott órán, amikor végre volt egy kis időm magamra. 

Annyi minden történt ezen az alig több, mint négyszáz oldalon, hogy felsorolni se tudnám. Sorozatindító kötet, mégis eszembe sem jutna azt mondani, hogy tipikus első könyv, hisz nem volt olyan momentum, ahol ezt éreztem volna. Mindig, de szó szerint mindig történt valami. Egyetlen percre sem lankadt a figyelem. Ármánykodás, harc, bűntények, tökéletesen szerethető karakterek és naná, hogy olyanok is, akiket magam nyírnék ki egy kósza pillanatomban. XD 

Igazi amerikai koktél, ahol mi más is állhatna a középpontban, mint a család. Az a család, akiket már most szeretek, akikért aggódom, akikről nem mellesleg mindent tudni akarok, ha lehet most azonnal. ;P

Bár Lane és Lizzie volt ennek a történetnek a középpontjában, mégis mindenkinek jutott benne valamilyen fontos szerep. Éppen elég ahhoz, hogy most türelmetlenül akarjak belőlük még többet. Edward élete maga a megoldatlan rejtély, amit mindenképpen én magam akarok megfejteni! XD És, ha már itt tartunk, akkor ott van Max, akiről szinte semmit nem tudok, mégis mindennél kíváncsibbá tett ez a titokzatosság. Gin, aki végigkísért minket a történeten valamiért nem áll az első helyen a nálam kialakult sorban, de Samuel T. éppen elég volt ahhoz, hogy baromi kíváncsi legyek a folytatásra. 

Ami bizonyos, hogy Ward ismét nagyot alkotott. Olyan írói tehetség van ebben a nőben, ami kevés emberben ezen a földön. Pontosan úgy tudja összerakni a sztorikat, ahogyan azokat kell. Minden ott van, ahol kell és úgy, ahogyan a nagy könyvben meg van írva. Köszönöm, hogy magyarul is megkaphattuk, alig várom, hogy folytathassam! :)


Én és a könyv

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A. Zavarelli: Reaper – Kaszás

Corinne Michaels – Melanie Harlow: Maradj közel

T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül