L. J. Wesley: 12 első randi

L. J. Wesley: 12 első randi
könyvborító
Hé, Jack! Ez így nem ér! XDD

Annyira bírom azt a hangulatot, ami a történeteidből árad!

Szinte lefolynak a mondatok a lapokról. Olyan olvasni, mint amikor a legjobb barátnőd átjön és csak ömlik belőle a szó, de nem akarod leállítani, mert mosolyt fakaszt az arcodra és csak azt veszed észre, hogy jól esik hallgatni. Még akkor is, ha úgy látod, levegőt sem vett az elmúlt tíz percben. De imádod a hangját, a stílusát, a cserfességét. Azt, hogy pont olyan mint, te, de mégis teljesen más. Egyrészt mindenben megért, másrészt meg tök jól kiegészít ott, ahol hiányzik belőled valami.

Nagyon gáz, ha azt mondom, hogy a fejemben lévő olvasó legjobb barátnője vagy L. J.? XD


Nagyon szépen kérlek, írj még! Nekem az sem számít, miről, csak írj! Végül is tök mindegy, mert az eredmény úgyis szórakoztató lesz.
Bármi lesz is, akarom. 

Ez a könyv tökéletes. Csak mosolyogni akarsz majd tőle. Azt veszed észre, hogy a lelked vidámabb, mit valaha. Hogy a szürke hétköznapok és a felgyorsult világ megáll melletted és végre kapsz levegőt. A rohanó életed meg mehet a búsba arra a pár órára, amit végre a "barátnőddel" töltesz.

Folyton olyan történeteket olvasunk, amiket nők írnak a férfiak fejével. És mind tudjuk, hogy baromira nem könnyű ezt jól csinálni. Hát ez fordítva is igaz. Még most sem tudom, neked honnan jön ez a fajta női gondolkodás, de abba ne hagyd! 

Köszönöm! ^^
Várom a következőt!
(És igen, jól gondolod! A legjobb barátnőm lettél és nem szabadulsz!! XDD)

Én és a könyv

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Corinne Michaels – Melanie Harlow: Maradj közel

Borsa Brown: Álszemérem

A. Zavarelli: Reaper – Kaszás