Gena Showalter: Éjsötét hangok

Ó, ez a rész okozott fejtörést... mármint nem a könyv, hanem a beszerzés! Elég nehezen beszerezhető, sokáig tartott. Az olvasást nem is tudtam volna kölcsönkönyv nélkül véghezvinni! Ismét Hála és Köszönet Évimnek!!!


Molyos értékelés:

Iggen!!! Adott egy sorozat. Adottak a szereplők. Aztán egyszer csak megjelennek a régen „eltűnt” barátok, akik annak idején másfelé vették az irányt. Jelen vannak, de csak mint mellékszereplői a történéseknek.
Aztán egy következő könyvben főszerepet kap valamelyikük.

És igen…… 

Sabin jött. Sabin látott. Sabin győzött.
Harcos. Erős. Vezér. Eltökélt. Látja a célt.

Győzni akar. Minden áron. Bármi áron. Nem tántoríthatja el semmi…
....és senki…… 

Gwen. Erős. Bosszúszomjas. Veszélyes. És eltökélt….
….és útjaik keresztezik egymást….

…és onnantól nincs megállás! Mint egy orkán erejű vihar söpörnek végig egymás életén. És a mi életünkön is! :)
Rettenetesen élveztem, ahogy Gwen szépen kibontakozik. Elmúlik a félelme, épül a bizalma, uralja a hárpiáját, majd Sabin Kétségét is! (Utóbbinak különösen örültem, mert lássuk be, Kétség néha valódi kis pöcs tudott lenni! :P )
Egy harcos hárpia lett belőle, aki megvédi, ami az övé bármi áron. Erős, szenvedélyes és legyőzhetetlen! És, ami a legjobb, erősebb még az Alvilág Urainál is! Ezt szeretem én ebben sorozatban, hogy egyes női főszereplők bizony még a harcosoknál is erősebbek. És ez így van rendjén!

Egyre jobban megszokom, hogy időnként az aktuális mellékszereplők is teljes fejezetet kapnak, izgalmas és sokat ígérő történeteket kapunk ezektől a részektől. És ez az írónő saját stílusához tartozik, kezdem igazán megkedvelni ezeket az „információmozsákat” ! :D

Alig várom, hogy mit tartogat a következő és a következő rész!!! Nem lehet elég gyorsan kiadni őket….úgy érzem túl hamar fogom utolérni a eddig kiadott részeket…. :P

Részletesebb tudnivalók itt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Corinne Michaels – Melanie Harlow: Maradj közel

Leda D'Rasi: Új nemzedék

A. Zavarelli: Reaper – Kaszás