Jodi Ellen Malpas: A ​brit (Törvényen kívüli férfiak 1.)

Jodi Ellen Malpas: A ​brit
könyvborító


Pontosan ilyennek kell lennie annak a férfinak, aki egyszerre kegyetlen és igazságos.

Mert Danny az volt. Egy hidegvérű gyilkos, aki szemrebbenés nélkül kínoz és öl meg bárkit, hogy elérje, amit akar. Furcsa igazságérzete mégsem engedte meg neki, hogy olyat bántson, aki azt nem érdemli meg. 

Ne szépítsünk a dolgon: kurva kemény élete volt. Neki és Rose-nak is. Tökéletes párost alkotnak ehhez kétség nem fér. És köszönöm, de nem kérem azt az életet, ami ahhoz kellett, hogy az útjaik találkozzanak. De! Ha mégis úgy lett volna... nem kérdés, hogy ez a brit gyűlölhetne engem is.

A sztori jól lett összerakva. Izgalmas volt, pörgős, szenvedélyes. Nem mondom, hogy jobb volt minden másnál. Viszont biztosan nem volt átlagos és szokványos. Mocskos, kíméletlen, tele érzéssel. Pont, ahogy kellett. Hogy lehet valami egyszerre gonosz és jó? Azt hiszem, pont ezért szeretjük annyira ezeket a brit-féle nehézfiúkat. Erősek, határozottak, kemények. Szemrebbenés nélkül lőnek fejbe bárkit? Hát, igen. Az alvilág már csak ilyen. De ezt is csak két okból teszik. Vagy azért, hogy életben maradjanak, vagy azért, hogy életben maradjon valaki más. Valaki, aki mindennél fontosabb. 

Köszönöm az izgalmat, a kételyt, a félelmet, a harcot, a fegyvereket, az alvilágot, és köszönöm a színtiszta érzelmeket, a vágyat, a hűséget, az igazságot és a happy endet. Ja, és a borítót! ^^

Kellett ez a könyv. Kell a többi is. ;)


Én és a könyv

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A. Zavarelli: Reaper – Kaszás

Corinne Michaels – Melanie Harlow: Maradj közel

T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül