J. R. Ward: Perzselő vágy

könyvborító

Kissé spoileres!

Kedvenc író, új sorozat. Faramuci helyzet...
Tudtam, hogy más lesz, de tudtam, hogy csak jó lehet.
Nekem J. R. Ward neve elég ahhoz, hogy biztos legyek benne, amit a kezemben tartok, az jó lesz. Szenvedélyes, izgalmas, meglepő és egyedi.

Most sem csalódtam benne. Ebben a történetben minden benne volt. Egy megtört pasi, egy összetört nő, fájdalom, titok, vágy, szórakozás.
És még valami, ami ritkán kerül bele ezekbe a könyvekbe. A tragédia. Persze, mindig kell, hogy legyen valami a múltban, ami a törést okozza, ami sötétségbe taszítja az embert, de itt megéltük a fájdalmat. Végignéztük a drámát, együtt éreztük a kínt, a szenvedést. Velük hullottunk darabokra, hogy aztán apránként együtt pakoljuk össze újra az egészet.

Élveztem a történetet és tetszett az is, hogy nem a múlt árnyait kellett kutatnom, hogy kiderítsem, mi törhette meg ennyire egy ember lelkét, mert benne volt a történetben, magam is átéltem. Ezért talán nem is a jó szó a tetszett...
Összetörtem picit én is, talpra álltam kicsit magam is a végére. 

Nagyon sok mindenkit ismertem meg, sok olyan karaktert, akiknek alig várom, hogy beleshessek az életébe. Új helyszínek, új emberek, akik belopták magukat a hétköznapjaimba.
Anne és Danny jó páros voltak. Mindketten mély sebet kaptak és mindketten megvívták a maguk harcát.

Sikerült a könyvet úgy megírni, hogy benne éljek az életükben, de közben megismerjek mindenki mást is. Kíváncsi legyek rájuk, örüljek a találkozásoknak, meglepődjek a kiderülő titkokon. Voltak közöttük szórakoztatóak,  meglepőek és fájdalmasak is. Előfordult, hogy szerettem volna picit többet megtudni, de az is, hogy inkább kevesebbet. Volt, amikor felbosszantott és volt amikor megnevettetett.

Odavagyok a tűzoltós sztoriért és alig várom, hogy kezemben legyen a folytatás.
Egyenként szerettem meg mindenkit, igen még azokat is, akik végül csalódást okoztak. Sajnos nem mindig vesszük észre, ha valaki nem olyan, mint amilyennek ismerni véljük.

Végül sikerült úgy lezárni a nagy történetnek ezt az első "fejezetét", hogy nem csak azért várom a következő kötetet, mert a többiekből is kapni akarok egy szeletet, hanem azért is, hogy Anne és Danny életének a folytatását is láthassam. Mert ugye maradtak itt elvarratlan szálak. Ez a sztori nem csak egy romantikus regény. Itt emberek halnak meg, sorsok változnak meg. Ha valaki a méhkas közepét bolygatja, az ne csodálkozzon, ha felbolydul a raj is....

Szeretem ezt a könyvet, imádom ezeket a színeket, és ha valaki kezébe is foghatja, feltétlenül nézze meg a belső borítóját is! Meseszép!
Most jöttem csak rá, hogy tökéletesen passzol a blogom stílusához! :)

(Mégsem tudom, hogy dicsérjem, vagy haragudjak a kiadóra. Mert, aki a borítót tervezte, nagyon kitett magáért. Aki viszont a korrektori munkát kapta... Könyörgöm! Nagyon szépen kérem! Ne álljon be a Maxim Kiadó is a sorba, ez nem verseny, hogy ki hagy benne több hibát egy könyv szövegében. Díj sem jár érte. Tényleg!)

Én és a könyv

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A. Zavarelli: Reaper – Kaszás

Corinne Michaels – Melanie Harlow: Maradj közel

T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül